Vrider sig av smärta

Klockan är i skrivande stund 02:20 & jag sitter här med en kokhet liten kille som just somnat i min famn. Som ni kanske förstår kretsar det mesta just nu kring Wille & hans magbekymmer. Även om det känns lite jobbigt för stunden så känner jag mig lugnare än vad jag hade gjort som första gångs förälder. Så är det med det mesta just nu, jag är lugnare och tryggare i min roll som mamma och oroar mig inte på samma sätt nu som jag gjorde med Wiggo även om detta också är helt nytt med alla magbekymmer hos Wille.

Wille har haft feber sen i måndags kväll som verkligen åker upp o ner som en bergodalbana. När han vaknade nu straxt innan 02 var han KOKHET igen & tempen visade 39,5 medan den under dagen igår var nere på 37,4 så det svänger väldigt & det verkar inte vara tredagars feber direkt men han är ändå hyfsat pigg förutom magknipen som kommer och gör så han vrider sig av smärta! Kan trottsallt febern ha med hans mage att göra? Ett sätt att visa hur kroppen kämpar med något. Mer spännande än så här blir inte mitt liv just nu. Jag har körat dag ett med mjölkfri kost likt en detox från det man älskar skriker min kropp och behov av min älskade choklad & ost haha.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Du får söka läkare för febern och magbekymren tycker jag. Usch så jobbigt.
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Det har jag redan gjort , inte for febern specifikt men magen. Pratade med barnmottagningen i förrgpr som misstänker mjölkprotein därav mins koständringar .
nouw.com/eschutz
amanddafelicia
amanddafelicia,
Febern kan absolut ha med hans mage att göra, ganska Vanligt att både barn och vuxna får feber vid förstoppning bland annat! Hoppas febern ger Med sig snart Och att ni hittar orsaken till hans magproblem
nouw.com/amanddafelicia
eschutz
eschutz,
Det var mp-allergi & det börjar bli bättre skönt nog, febern kom också av allergin
nouw.com/eschutz
malinskaos
malinskaos,
Hoppas magen ger med sig. Min minsta har Mjölkprotein allergi och de var hemskt innan vi fick hjälp. Nu mår hon prima och är en super glad 1.5 åring.
Febern kan ju vara nått annat men även en reaktion på nån allergi. Kram
nouw.com/malinskaos
eschutz
eschutz,
Tack! De var mp-allergi. & feber utav just det också..
nouw.com/eschutz