Vittne till ett mordLördagskväll & båda barnen är nyss nattade. Trötta som hela familjen vart på dag. Wille stupade i säng & för Wiggo har jag börjat läsa en ny gammal bok. Den boken fungerar verkligen & har gjort att han kunnat somna mycket enklare & sover lugnare hela natten.

Vår dag har annars vart väldigt lugn vilket jag tackar för. Det behövs för att ladda om batterierna helt enkelt. Vi har tjuvstartat julpyntet lite med en en på trappen & en bordsgran här inne. Wiggo som är supertaggad på allt med julen tyckte att vi skulle ta fram allt pynt direkt. Jag har även fixat klart alla nissebreven & bestämt vart vår Nisse ska flytta in. Jag tror Wiggo kommer bli så förvånad men sååå taggad ! Nissen kommer göra endel bus men också ge Wiggo flera uppdrag. Jag köpte ju färdiga brev på mässan men valde att slutligen skriva helt egna.

Nu ska vi kika Gåsmamman. Jag har svårt att säga vad jag tycker om serien men helt klart påverkar den mig. Jag hade en sån sjukt verklig dröm inatt om att jag blev vittne till ett mord här utanför oss på gatan & hur mördaren sedan trakasserade & hotade mig för att jag inte skulle säga något till polisen. Allt var så verkligt att jag vaknade andfådd & svettig & var tvungen att gå runt här hemma o kika ut efter mördaren mitt i natten. Har ni någongång blivit så påverkad av en dröm att ni trott den vart verklig?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229