Vitare tänder på nolltid

-Inlägg i samarbete med Belissas -

För ett tag sedan fick jag hem ett spännande paket från Belissas, ja vår kontakt började egentligen för ett år sedan när jag var gravid med Wille i magen, jag vågade då inte anta ett samarbete & bleka tänderna, ja man ska ju vara försiktig med allt möjligt som gravid men nu tog vi upp kontakten igen vilket jag är glad för. På kort tid har jag fått mycket vitare & fräschare tänder, ja det är sant! Här har vi produkter som verkligen fungerar! Låt mig berätta mer.

Belissas whitening PRO

Först ut har vi detta kitt med skenor, lampa & blekningsgel Belissas Be-Whitening super pro kit. Supersmidigt att använda själv, det ser dessutom väldigt proffsigt ut. Det är busenkelt att använda låt mig förklara för er:

- Börja med att borsta dina tänder precis som vanligt. Under tiden du gör det kan du förbereda skenorna genom att lägga dem i en skål med varmt vatten, dem blir då mjuka & formbara vilket behövs för att forma dem efter dina tänder så att blekningen kan bli maximal.

- När skenorna är varma, stoppa in dem i munnen. en i överkäken & en i underkäken. Tryck till runt om skenorna & tänderna så dem formas perfekt. Ta sedan ut skenorna.

-Applicera blekningsgel i framkant av skenorna. Placera dem sedan i munnen. Ta lampan & placera den i munnen mot skenorna, tryck på lyset & du är klar! Låt allt sitta i munnen i ca 20-30 minuter. Under tiden kan du göra vad som helst, förutom att äta & dricka såklart.

- När tiden är ute ta då ut lampa & skenor, skölj av. Du får såklart med en beskrivning i paketet så du själv kan läsa noga innan användning. Du får också med denna "karta" för att jämföra tändernas färg innan & efter blekning.Med min rabattkod ELLENJUL får ni hela 50% rabatt på Belissas Be-whitening pro kit. Koden gäller året ut eller tills lagret är slut!

Charcoal Whitening Powder

Näst ut är denna tandblekning av aktivt kol. Det är alltså en burk med pulver från kokosnötskol. 100% rent helt utan kemikalier och tillsatser så detta fungerar bra att bleka tänderna med när du är gravid vilket jag var osäker på men eftersom det är 100% rent kol är det ingen fara. Det är supersmidigt att använda & perfekt att dagligen använda mellan blekningarna med den andra blekningen.

Du börjar med att borsta tänderna som vanligt innan du doppar tandborsten i kol & borstar igen i 2-3 minuter. Skölj sedan ur munnen & du har en mun & tänder som aldrig varit renare jag lovar ! Jag älskar känslan av rena tänder vilket man verkligen får av denna kol-blekning. Kolet tar bort ytliga fläckar på tänderna & är som sagt perfekt komplement till övriga blekingar eller bara precis som den är.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,