Vi ska dela på oss..

Godmorgon Måndag

Alltså alla dessa nätter utan sömn. Jag håller på att bli galen. Galen på mig själv & min kropp som bara inte kan sova.. Igårkväll tog det 3,5h timme innan jag somnade för en knapp timmas sömn innan jag blev väckt igen. Det känns som mina nätter endast består av små powernaps. För varje uppvak blir det svårare att somna om.

Till natten som kommer har jag bestämt att vi ska dela på oss. Det här måste få ett slut eller åtminstone måste jag få chansen att sova ikapp lite. Så inatt får vi sova i separata rum. Att vi inte har prövat detta tidigare är för att jag har EXTREMT svårt att sova någon annan stans än i min egna säng. Jag brukar aldrig kunna sova på hotell eller liknande just därför vill jag typ aldrig åka bort för jag sover extremt dåligt om jag ens kan sova någon annan stans. Känns nästan som att min kropp nu hamnat i ett läge där den inte bara kan sova. Typ att jag skulle behöva en sömntablett för att kunna somna.

Jag fick en liten mysstund med min Wille nu innan han somnade med pappa för att vila. Jag fick tur nog sova i två timmar från att dem gick upp 04:50 imorse. Wille är extremt mammig just nu. Det är som att vi sitter ihop igen. Lämnar jag rummet börjar han störtböla sätter jag ner honom på golvet fast jag själv sitter där blir han jätte ledsen. Han ska bara vara i min famn fast han inte har lust att vara stilla ja ni hör ju vilken mammig-närhetsfas vi befinner oss i.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

josse
,
Men så sjukt sjukt jobbigt och utmattande 😟 prova avslappningsövningar innan du ska sova, tror vissa kan ge effekt! Stress är ju hemskt med sömnen, jag har också varit där när jag var fast i ett stresspåslag från mity jobb, vaknade varm på natten flera gånger o kändes aldrig som om jag sov djupt så var alltid trött med. men hitta någon avslappningsövning för kvällen som du tycker känns bra och ge det några kvällar med tända ljus o lugn o ro