VI MATCHAR

Innehåller affiliate-länkar

Vi är redo för våren!

Våren är snart här eller? Nja kanske inte men man får ju upp hoppet när man hör fågelkvitter & vinterjackan är på tok för varm. I för någon vecka sedan beställde jag hem nya skor till mig & Wiggo till våren då hans favorit skor blivit försmå såklart. Jag beställde exakt lika dana som vi hade förra året då vi också matchade fast i en annan färg denna gång. Gråa otroligt sköna sneakers från Nike, vi är så redo för våren helt enkelt ! Okej vi båda saknar varsin vårjacka då men det ska vi nog hinna med att hitta det med. Men skorna! Vi båda älskar dem & jag hoppas bara inte att Wiggos fötter hinner växa för mycket innan våren är här.

- Ni hittar mina skor HÄR & Wiggos skor HÄR -

Till er som redan frågat om skorna & jag sagt att jag fick båda för ca 300:- /st. Dem kostade det då när jag köpte skorna men nu är priset höjt, jag har ingen aning om varför..Men hur som helst så är dem värda sitt pris så dem är så otroligt sköna & blir inte för varma på sommaren heller.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
thereselantliv
thereselantliv,
Wow vad snygga 😍 tror jag ska hitta något att matcha med mig och sonen typ skor eller tröjor 😃
nouw.com/thereselantliv
amanddafelicia
amanddafelicia,
Super fina’ är ute efter ett par liknande till mig och Astrid men vet inte hur mycket jag behöver gå upp i storlek, enligt en skobutik här i stan så ör Nike små i storlek, va har Wiggo för storlek och tog du någon storlek större? 🙈
nouw.com/amanddafelicia
twodaughters
twodaughters,