Vi måste prata om något viktigt!

Det kanske inte alltid syns på utsidan men på insidan kan kroppen skrika av alla möjliga smärtor & ångest. Psykisk ohälsa är mycket vanligare än vad vi tror & något vi måste ta på allvar. En simpel grej för dig som mår bra kan kännas som att bestiga världens högsta berg för en som inte mår bra. Säg aldrig till någon som mår dålig att trycka upp sig & skärpa till sig - det är som att sparka på en som redan ligger som om du ber en person med brutet ben att hoppa på sitt brutna ben.

Jag själv är där. Det kanske inte syns att jag mår dåligt, men kroppen skriker, ångesten finns där konstant & igår rann det över. Ett samtal som gick helt fel fick mig att knäckas totalt. Droppen rann över helt enkelt. Jag har mina uppenbara problem med magen som alla vet om men det påverkar mig psykiskt också & tillslut orkar inte kroppen mer.

Kroppen orkar mycket men när kroppen säger ifrån är det viktigt att lyssna. Jag får inte behålla mat, jag sover extremt dåligt jag är konstant trött - ganska förståeligt. Men detta påverkar som sagt min psykiska hälsa. Lite stress på det & kroppen kraschar. Det är nu jag måste lyssna, lyssna innan det är för sent. & det är nu jag ber dig att tänka till. All ohälsa syns inte på utsidan, men ohälsa finns både synligt fysiskt men också psykiskt & det är minst lika viktigt att ta hänsyn till.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Josefin
,

Så sant!!! ta hand om dig och gör sånt som får dig att må bra, iallf små saker utav det som brukade få dig att må bra❤ Det blir bra tillslut kämpa på, kram!

eschutz
eschutz,

Tack fina du ❤️

nouw.com/eschutz
Sanna
,

Såg dig igår, du såg inte alls pigg ut. Ta hand om dig! ❤️

eschutz
eschutz,

Sant.. ja mår inget vidare !

nouw.com/eschutz
Emma
,

Lyssna på kroppen, strunta i allt som får dig att må dåligt. Ingen tackar dig när du är totalt slut, minst sagt jobbet dem klarar sig utan dig men din familj klarar sig inte utan dig på samma sätt dem är viktigare än allt annat ❤️

eschutz
eschutz,

Tack ❤️

nouw.com/eschutz
mariececilia
mariececilia,

Så sant! Så viktigt för alla att ta till sig och dela med sig av så det inte blir lika tabu som det har varit ❤️

nouw.com/mariececilia