Vi måste prata! Detta är inte okej


Okej vi måste prata lite. Ni kanske har märkt att det inte vart som vanligt här på bloggen eller på instagram. Jag har varit lite frånvarande vilket har sina anledningar. Kommentaren om hur mager Wiggo är fick mig att fundera på om jag fortfarande vill visa upp mins barn i sociala medier? Folk dömmer så fort utan att ens veta fakta & drar egna slutsatser utefter vad dem själva ser & tror vilket ofta blir fel.

Jag visar upp mitt liv på sociala medier i blogg & instagram men ni ska veta att det är en sån liten del av vårt liv som ni får se. Att vara mamma & visa upp sina barn på sociala medier gör det fritt för vem som helst att slänga fram pekpinnar på hur jag som mamma gör & uppfostrar osv. Vissa tror sig veta det bästa för mina barn fast dem aldrig ens träffat oss. Någonstans når jag en gräns också. Jag älskar att blogga men det får mig ändå att fundera på om det ska vara nog snart? Jag gör allt för mina barn & jag vill såklart skydda dem också.

Jag själv har en hälsa just nu som inte är så bra. Folk dömmer & slänger pekpinnar åt allt oavsett om det är barnen eller mig själv det rör. Det skrämmer mig hur vissa verkligen beter sig som idioter bakom sina skärmar. Sunt förnuft & behandla andra som du själv vill bli behandlad är inte något som är självklart för alla. Ska man behöva ta skit bara för att man väljer att dela med sig av sitt liv ? Jag tycker inte det men tyvärr är verkligheten så..

Jag vill fortsätta men jag har funderat på hur jag ska lägga upp allt, hur jag kanske inte ska exponera mina barn mer och vad jag skulle i såfall kunna vända bloggen till. Den handlar ändå om mig & mitt liv & mina barn är mitt liv.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Förstår inte hur eller varför människor slänger iväg kommentarer som är elaka och kränkande.. Ommman kommenterar ska man kommentera positivt. Människor ska vara vänliga mot varandra
nouw.com/stenhagenbettan
eschutz
eschutz,
Det finns folk till allt 😞
nouw.com/eschutz
theoakleaves
theoakleaves,
Vet du, det är sååå många människor som ska ha åsikter om allt och alla. Tyvärr. Om de brydde sig hälften så mycket om sig själva istället och saker som de gör "fel"... ♥ Jag tycker att du ska göra precis som DU vill och det DU känner är bäst, det som får DIG och din familj att må bra ♥
Kram
nouw.com/theoakleaves
eschutz
eschutz,
Tack ❤️
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
Åh det är så trist 😑 Jag skriver anonymt och aldrig lagt en bild online på mitt barn, men jag skrev först bara för att få ner rädslorna kring förlossningen sen utvecklades det till att jag skriver till mitt barn och för att få ut tankar.
Människor har för mycket elakt att skriva så hade aldrig pallat det.

Hoppas du slipper fler dumma kommentarer, bästa är att inte godkänna dem och bara radera dem. Jäkla troll! 😤
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Även om jag inte godkänner dem så ser jag ju dem ändå tyvärr ..
nouw.com/eschutz