VI MÅSTE LEKA MERA

Godkväll 

Ännu en Lördag är snart förbi. Dagen har vart fullspäckad, iallafall för Wiggo som har hunnit med att åka traktor, hälsa på lamm & leka massor hemma. Jag måste erkänna att jag vart dålig på att leka & aktivera här hemma om eftermiddagarna då jag mest ammat men vi måste leka mera för att Wiggo inte ska somna. Han är för stor för vila på dagen men han blir så trött, kanske inte så konstigt eftersom han oftast går upp vid 5.

Wille är inne i en mammaperiod & ska helst vara hos mamma hela hela tiden & gärna amma hela tiden. Antar att han känner av min mjölkstockning som tur nog släppt nu. Han är ju för tydlig min lille kille, det räcker att man nämner "tutte" eller "tutta" så börjar han slicka sig om munnen & leta efter vart bröstet är, han kan de där med att amma det märkte vi direkt när han föddes.

När Wiggo & pappa Viktor var iväg på förmiddagen & åkte traktor tog Wille & jag en promenad. Så skönt med frisk luft & Wille sover så bra i vagnen. Vi har nu ikväll ätit grillat, ryggbiff & potatisgratäng som görs på grillen, riktigt gott! Typisk mat för oss på helgerna, det är ofta något nötkött & grattäng eller pommes. Så det ska vara på helgerna, hade dock smakat ännu godare med ett glas vin, men jag ammar ju & för mig är det självklart med att inte dricka alkohol när jag ammar. Men jag längtar efter vin ska ni veta, mest för rose & bubbel men till en god köttbit smakar det aldrig fel med lite rödtjut. Vad har ni gjort idag?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer