VI MÅSTE BLI SMARTARE

Äntligen Fredag

Min minsta prins sover, den andra han busar omkring här hemma full av energi. Hur fungerar ens barn? Vart får dom all energi ifrån? Hur kan dom vakna tidigt på morgonen & vara superspeedade direkt? Jag förstår inte. Hur som helst, vi har haft en helt okej natt. Wille har sovit i vanlig ordning första timmarna, det är sedan efter första uppvaket som sömnen inte blir något vidare. MEN idag är det Fredag & vi räknar ner timmarna tills Viktor är hemma igen & vi kan ta helg tillsammans.

Vi har inga direkta planer för helgen vilket jag känner ska bli SÅ skönt. Jag är så trött efter denna vecka, att vara hemma med två barn, en nyfödd & en tvååring helt själv när man inte själv mår bra är lite krävande. Som "sjuk" brukar man ju vila, men icke de har inte jag kunnat. Dessutom sjukhusbesök, verkligen NOLL aptit & bara en massa tabletter så känner jag att lite vila, lugn & ro i helgen är så lockande.

Vi måste också planera kommande vecka, med planera menar jag alltså att vi måste nu börja planera våra måltider bättre. Att komma på vad man ska laga & äta varje dag är fruktansvärt tråkigt. Därför ska vi ta tillbaka det vi en gång alltid gjorde - skriva matsedel & inköpslista efter det. Jag brukade alltid förr skriva en matsedel utefter kampanjvaror på Willys & handla efter det, på så vis höll vi nere matkostnaderna rätt bra. Sedan vi flyttade till stan har vi ökat våra matkostnader rejält då vi småhandlar oftare, handlar de vi är sugna på helt enkelt. Småhandla är verkligen inte ekonomiskt, & vi måste bli smartare.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer