Vi lever i ett kaos

Godmorgon hörrni, idag är jag sådär trött att jag mår illa, jag skulle vilja svepa både en kopp kaffe & en Redbul men vet att jag knappast kommer må bättre. Här hemma är det K A O S delux. Jag hatar att leva i ett renoveringakaos, ni vet när det är grejer överallt, ett stökigt & rörigt hem gör mig så stressad! Men idag ska jag måla hela sovrummet så vi kan lägga golvet på Lördag. Ska bli så skönt när allt är tillbaka på sin plats igen.

Nästa vecka har vi en minst sagt fullspäckad vecka med två födelsedagar, kalas & sjukhusbesök det är något iprincip varje dag, dessutom är det sportlov så båda barnen är hemma med mig hela veckan, därför måste renoveringen av sovrummet bli klart! Inatt har Wille vart så ledsen, hans tänder bråkar så med honom, igår var han gnällig hela dagen & ville inte äta, han ville typ ingenting annat än att kolla på Pettson & Findus. Det skär i mammahjärtat när inget duger & är bra..

Så här ser det knappast ut i vårt sovrum längre, den där tavelväggen ska bytas ut & göras om! Det är jag enormt taggad på. Denna vägg är i samarbete med Posterstore & så fort jag får hem nya posters ska jag visa er & även dela med mig av en rabattkod! Håll utkik på min instagram !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer