”Vi kan tyvärr inte hjälpa dig..”

Hela dagen har känts tung. Jag är så matt & orkeslös, inte så konstigt eftersom det jag levt på hela veckan är gröt. Man får inte mycket energi av det precis. Imorse fick jag prata med Endoskopienheten som tyvärr gav mig det beskedet jag inte ville ha ”vi kan tyvärr inte hjälpa dig”..

Jag vad alltså om att få en tid snabbas möjligen, åtminstone få nått typ av besked eller bli uppskriven på en ”akut lista” men nej hon kunde inte hjälpa mig med det.. Jag kan alltså få vänta tills tom nästa år innan jag får någon ny tid & hjälp med mina besvär.. Det fick mig att mer eller mindre tappa hoppet om att detta ska få ett slut.

Men vi tog oss en promenad iallafall, en tung sådan men jag behövde rasta av Wiggo ute i lekparken då han har haft så mycket energi idag så mycket trotts att ingen av oss vetat varken in eller ut. Jag har även hunnit med ett besök hos psykologen. Jag trodde ju att det var igår men nej när jag var påväg dit igår insåg jag att jag tagit helt fel dag. Nu ska vi försöka ladda för kvällen lite fredagsmys & förhoppningsvis två snälla barn som somnar tidigt & gott!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

aaphoto
aaphoto,
Svensk sjukvård. Så upp och ner. Ibland super bra, ibland värdelös.
nouw.com/aaphoto
eschutz
eschutz,
Tyvärr är det så..
nouw.com/eschutz