VI HAR VÄXT IHOP

Godkväll

Veckans mest stressiga dag är avklarad, nästan iallafall. Jag är så trött men okej det är inget nytt jag får helt enkelt lära mig att leva med tröttheten, vissa dagar är värre än andra. Dagar som denna är hage extra extra trött då vi på riktigt växer ihop igen, jag & Wille alltså. Det har inte varit långa stunder vi inte ammat idag & de stunder vi ammar har varit minst 40 minuters omgångar upp till 1h&45min, ni som ammat någon gång förstår ju grejen med att bebisen suger musten ur en, idag är en sådan dag..

Jag hade mitt möte på jobbet, jag hälsade på min avdelning & kollegor. Wille charmade alla och tyckte att en tant var speciellt intressant som hade en röd sjal över huvudet för att hålla pappiljotterna på plats, starka färger alltså dras han till. Promenaden hem bestod av skrik skrik & skrik. innan vi som sagt ammade i 1h & 45 minuter för att sedan stressa till bvc & psykologen där han återigen skrek sig igenom besöket, jag stod upp och vaggade o buffade & försökte prata med psykologen som helt klart förstod att jag har det tufft nu.

När vi hämtat hem storebror tog vi en promenad till för att dels köpa blöjor & för att hålla Wiggo vaken. Ja det var min plan men han somnade om & om igen sittandes på sin ståbräda tills vi mötte Emelie på stan då kvicknade han till lite. Just nu, kliar jag mig i ögonen, försöker låta pappan i huset ta ansvaret för familjens minsta som gnäller, han är absolut inte hungrig efter 1h amning igen jag måste få andas lite själv några minuter iallafall. Nötter, jordgubbar & en god coda-cola zero, imorgon är det helg ÄNTLIGEN !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Josefin
,
Har du fått några goda råd från psykologen 😊? Måste vara skönt att prata ut sådär!
eschutz
eschutz,
Ja de är skönt men kan inte direkt påstå att ja fick så mkt råd idag.. de var väl ganska mycket jag hade att berätta och tiden gick fort.. Kanske blir mer råd nästa gång när hon vet mer vad allt handlar om.
nouw.com/eschutz
Frida,
Gott! Och då vet jag vad som väntas XD
Hoppas du får njuta av lite egentid iafall 😊
fridachristina.com