Vem städar hemma?

-I samarbete med Ec Life-

Jag som är mamma. sambo, & dessutom mammaledig drar just nu det största lasset här hemma. Det blir väl ofta så automatiskt i de flesta hem att den som är hemma mest sköter om hemmet mest eller är det bara jag som tänker så? Sen så kan vi ju se det från det hållet att jag & min käre sambo inte har samma syn på städat vs ostädat. Men vem städar egentligen hemma? Vem städar hemma hos dig? Tycker du det är ett ont måste, ett stressmoment i vardagen? Jag kan verkligen känna att städningen hemma är ett stressmoment & något jag numera prioriterar bort. Tacka vet jag robotdammsugaren.

MEN har du ingen robotdammsugare, ingen städgalen sambo & inte mer än 24h timmar på dygnet så kan du få proffshjälp med städningen allt för att underlätta din vardag. Ec Life erbjuder hushållsnära tjänster där med städning. Städarna som kommer hem till dig är professionella & jobbar utefter dina önskemål & checklistor. Du kan alltså själv välja vad som ska städas & hur ofta.

En checklista kan se ut så här:
  • Tömning av alla papperskorgar
  • Dammtorkning av hyllor, ytor, lister osv.
  • Putsning av speglar
  • Moppning av golv
  • Rengöring av diskmaskin, micro & ugn


Du väljer själv hur listan ska se ut helt enkelt. Du kan också välja storstädning x-antal gånger om året exempelvis inför jul då menar jag en Stooooorstädning bakom kyl, frys, spis, element osv ni vet såna ytor man normalt inte städar varje vecka. Priserna baseras på yta som ska städas & Ec Life beräknar att 100 kvm tar ca 3timmar. Jag har sett många runt om här där jag bor som har besök varje vecka av diverse olika företag som städar & det har verkligen blivit så vanligt i dagens läge. Vi prioriterar helt enkelt annat före att städa hemma exempelvis, jobb eller bäst av allt så spenderar vi mer tid med våra barn.

SÅ känner du att du har städat tillräckligt, är du trött på att du inte hinner med det du vill? Kika in Ec Life & boka in din första professionella städning redan idag. Bokar du in två tillfällen direkt får du första besöket för 50% rabatt. Ec Life har över 10 års erfarenhet av professionell städning & finns tillgängliga i 20 Svenska städer. Så vad väntar du på? Lämna städningen till dem som kan, ring upp en saknad vän & ta en kaffe under tiden någon annan städar ditt hem.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer