Vem är jag?!

Onsdag, första maj & hela familjen är hemma tillsammans mitt i veckan - underbart skönt. Vi hade en lugn valborg igår, kändes som en helt vanlig fredagskväll egentligen då vi inte firade valborg direkt. Vi fixade hamburgare med goda tillbehör & nattade barn som vanligt, inga konstigheter.

Wille som sov hela dagen igår var pigg & kändes som en helt annan Wille på kvällen. Han såg saker på ett helt nytt sätt, gjorde massa ljud o rörelser han inte gjort tidigare så jag antar att han hade ett växtryck i hjärnan igår.

Idag blir en lugn familjedag, jag sitter just nu ute på altanen med en kopp kaffe o njuter. Så friskt & härligt ute efter att de regnat. Wiggo har hittat vatten i sin skottkärra som han kör med traktorn. Snart dags att amma familjens minsta & se vad vi ska göra av dagen. Hela familjen somnade om imorse så vi fick sovmorgon & gick inte upp före 9:30 galet! När hände de lixom ?!

Känner inte igen mig själv när jag ser mig själv i spegeln. Vem är jag ens? På riktigt så känns de inte son mig med kort o ljusare hår..

 xoxoEllen

Gillar