Vem är du egentligen ?


Jag delar med mig mycket av mig själv, om mig själv kanske inte det jag mest vill förmedla på mina sociala kanaler. Men jag vill ändå vara öppen & ärlig för jag vet att det är då folk kan relatera som mest när man visar en ärlig sida av att allt inte alltid är perfekt som det annars kanske ser ut i socialamedier.

På sista tiden har det blivit mycket om mig och min hälsa som nu inte är på topp. Kanske lite väl mycket & det känner jag kan bli ganska tråkigt men som sagt vill jag vara öppen & ärlig och inte dölja om jag mår dåligt. Men jag vet däremot väldigt lite om er, ibland berättar ni historier i kommentarer dms osv när ni kunnat relatera till det jag skriver annars ser jag mest lite namn & ip-nummer. Så min fråga till er:
Vem är du som läser min blogg? Berätta lite om dig själv & varför du just läser min blogg! Har du följt mig länge eller är du relativt ny här? Inget svar är fel! Jag ska försöka svara på er alla!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Rebecca
,
Jag är 24 år gammal, mamma till en pojke på snart två år, fru och även sjuksköterska. Har läst din blogg i snart 2,5 år. Ja av den anledningen att det är en "mammablogg" vilket tilltalar mig då även jag är mamma. Samt du är ärlig osv.. 😊 Hittade en gång recept på dina sega kolakakor/chokladkakor och det är min mans favorit. Han vill baka dem lite för ofta 😂
eschutz
eschutz,
Men va roligt 😊
nouw.com/eschutz