”Vegansk mat är fruktansvärt äckligt”

Jag har tidigare delat med mig av mina åsikter som kanske inte är så populära hos alla & här kommer ytterligare ett par. Kom ihåg, det är mina åsikter ni behöver absolut inte hålla med mig jag menar inte att jag har rätt & de som inte tycker som mig har fel. Det är fritt att tycka precis som man själv vill. Jag drömmer ingen så länge inte ni dömmer mig. 

Veganskt är äckligt - Jag kan på riktigt inte förstå hur man väljer att äta vegetariskt eller vegansk. All mat jag ätit som vart speciellt vegansk har varit så fruktansvärt äckligt. Exempelvis så råkade vi av misstag beställa veganska burgare på bk när vi var där sist. Vi trodde vi beställde två nyheter men ja visst var dem nyheter men veganska. Inget det stod om förens vi fick in maten. Hade jag inte fastat under 16 timmar så hade jag inte ätit upp burgaren för den var allt annat än god.. Inte heller upplevt några positiva överraskningar när det gäller vegetariskt. Jag fick ju lov att äta lite veganskt när jag ammade Wille ja veganska mjölkprodukter vilket fick mig att helt utesluta mjölkprodukter helt. Fy.. dessa substitut på riktig mat är inget för mig.

Jul & påskmat är inget för mig - När vi ändå pratar om mat kan jag berätta att jag absolut inte gillar den svenska jul & påskmaten. Det enda jag äter är julskinkan & köttbullarna & om Jansonsfestelsen är en potatisgratäng dvs utan ansjovis. Jag skulle mer än gärna äta någon annan buffe mat under påsk & jul.

Jag gillar inte att åka kommunalt - En anledning till att jag aldrig skulle tycka om att bo i en storstad. Jag tycker inte om att åka kommunalt, buss, tåg osv. Mest för att jag tycker det är så äckligt med allt folk, baciller osv. Att sätta mig på ett säte där miljoner av andra människor suttit, någon som kanske kissat på sig, kräkts eller någon som absolut inte tvättat händerna har tagit i de handtag osv som jag måste ta i. Att besöka en offentlig toalett är typ bland det äckligaste & värsta jag vet.

Jag tycker bio är tråkigt - Även om filmen kan vara bra så är bio inte min grej, man sitter obekvämt, det är ofta alltid någon lång jävel om sätter sig framför en så man inte ser ordentligt. jag brukar dessutom bli ganska uttråkad av att kolla på en film. Antar att jag har svårt att koncentrera mig på en sak så länge, lockas alltid av mobilen osv. Ser hellre en film hemma i soffan.


Allt tjat om miljön/klimatet gör mig irriterad - Det har gått för långt. Att barn vad hon nu heter Greta? Strejkar från skolan ställer upp i debatter säger att hennes barndom är förstörd pga miljö/klimat kriser som inte tas på allvar. Jag tycker det går för långt. Jag vet såklart att det är viktigt att värna om klimatet o bla bla bla men att förbjuda, ta bort eller höja priset på plast grejer ex påsar ? Jag förstår att plast kanske inte är det bästa men köper jag plast påsar slänger jag dem inte ute utan använder dem till sopor. Att höja priset eller ta bort allt som har med plast att göra kommer inte minska nedskräpningen. MEN hur som helst på riktigt kan vi inte leva lite i nuet också? Jag tycker allt bara är så överdrivet.. xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Man ska inte jämföra vegansk mat med det som serveras på BK. 😜😍
nouw.com/sillyme
eschutz
eschutz,
Fast det gör jag ju inte ? All veganskt och vegetariskt jag ätit har absolut inte vart gott tvärt om & det är min åsikt vilket är tillåtet att tycka & absolut inget jag kräver att alla måste hålla med om. 😊
nouw.com/eschutz
Loottzz
Loottzz,
Klockrena =) Håller med om vegansk dock så är anammas köttfärs helt okej. men annars har jag inte ätit nått direkt jättegott.
Sen att åka kommunalt fy fan, slutade med det direkt när jag tog körkort haha.
Och allt det här tjatet om miljön, lägg av här i sverige för det spelar ingen roll vad vi gör för vi är alldeles för små för att kunna göra minsta skillnad haha =)
nouw.com/loottzz
eschutz
eschutz,
Exakt ! Om vi här i Sverige slutar med plastpåsar, sugrör osv vad gör det när vi är så små utav hela världen ?! Kul att du höll med om det andra 🙈
nouw.com/eschutz
Loottzz
Loottzz,
Haha ja men miljönissarna fattar dock inte det 😂😂 tycker såna här inlägg är roliga sitter och funderar på ett eget 😂😂
nouw.com/loottzz
bolmgren
bolmgren,
För första gången är jag beredd att hålla med dig om allting 🙂
nouw.com/bolmgren