VECKANS LISTA

Tisdag & jag är pepp på att dra igång en ny dag & tänker att vi startar den med en lista över läget just nu & veckan som vi just kickat igång, är ni med ? Kopiera gärna punkterna, gör eran lista av det & tagga mig, så kul grej ju att få läsa om era tankar om veckan !


Veckans "Ser fram emot" - Helgen, alltid så jag lever för helgen. Ser fram emot Fredagsmyset med familjen, det är veckans absolut bästa höjdpunkt att få komma hem en Fredagseftermiddag & varva ner med familjen. Detta har fått en helt ny innebörd sedan jag började jobba igen & nu mer har ett Måndag-Fredag jobb där man faktiskt kan få Fredags & helgkänslor tillsammans med familjen


Veckans "Jobbigaste" - Att komma på alla måltider vi ska laga & äta. Jag har tidigare veckor alltid förberett en matsedel & handlat, planerat & vart redo varje måndag, denna vecka kom jag helt av mig när jag inte veckohandlade i Söndags & har nu ingen aning om vad vi ska äta för veckan, alltid en ständig fråga när det börjar bli eftermiddag "vad ska vi äta idag".


Veckans "Måste ha" - CHOKLAD! Ingen är förvånad? Nej jag tänkte väl det. Igår laddade jag upp med nya chokladkakor i kylen igen, jag tror nog att jag befinner mig i månadens berömda tjej & chokladvecka då jag ständigt har ett sug efter choklad, jag tänker non stop på choklad & åkte igår över hela stan för att leta efter den nya popcorn från marabou.


Veckans "Besvikelse" - Vi fortsätter på chokladen haha, jag blev så besviken på popcorn chokladen, den var inte alls så god som jag föreställt mig, men ja helt ok men inget jag hoppade i taket för direkt, antar att jag hade för höga förväntningar.


Veckans "Positiva" - Jag har slutat att tappa så extremt mycket med hår. Ett tag tappade jag så mycket att jag inte ville borsta håret, tror allt berodde på att jag inte mådde så bra psykiskt & var ganska stressad. Nu är allt det lugnare & min kropp börjar komma tillbaka till sitt rätta jag igen.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer