VECKA 37 - FÖRLOSSNING PÅ GÅNG?

Kroppen - Har åter igen lurat mig i flera dagar med massor av förvärkar som tyvärr klingar av efter ett par timmar. Som längst höll det på i 20h var 4-5 minut. Såå psykiskt påfrestande att de inte kan dra igång på riktigt. Jag tycker dessutom att jag under helgen svullnat i både fötter men främst ansikte, nån sa till mig att man svullnar i ansiktet innan det är dags? Vågar vi hoppas ? Knappast! Efter ett besök på förlossningen fick vi iallafall veta att tappen börjat kortas & jag var öppen 1,5 cm. Förlossning på gång eller inte ? Vi väntar med spänning!

Magen - växer & sjunker hela tiden. Kan knappast bli större. Det är ett projekt i sig att ta sig i & ur bilen, i & ur sängen, att resa sig från soffan. Ta på sig strumpor & skor är nästan omöjligt & att plocka upp Wiggos leksaker från golvet är ett helt träningspass! Veckans SF-mått låg på 33 & följer där med fint vår kurva snäppet under "normalkurvan".

Cravings - Är ju inget jag haft under hela graviditeten knappt, men det som ger mig värsta suget ibland är CHOKLAD. Läste att det kan ha med magnesiumbrist att göra vilket jag troligen också kan dra mina kramper i vaderna till. Men jag är så trött på alla mediciner & tillskott att jag hellre äter lite choklad än fler tabletter haha.

Mående - Ja här vet vi väl alla att jag är så så så klar med detta preggoliv. Jag trivs inte för fem öre & jag bryter ihop varje dag flera gånger om. Jag mår inte bra som gravid & alla krämpor bryter ned mig. Bara längtar tills detta är över & jag kan få må bra igen & "få tillbaka" min kropp & mitt vanliga mående & positivitet.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh snart är du där, vi fick vår tös 37+4 =D
nouw.com/sweetwords
eschutz
eschutz,
Jag hoppas verkligen det 😊
nouw.com/eschutz
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt