VÄRSTA VECKAN I MITT LIV!

För en vecka sedan var vi påväg hem från förlossningen. Med förvärkar, med vetskapen om att kroppen sakta börjat förbereda sig. Öppen 1,5cm påverkad tapp, ”en förlossning kan vara på g”. MEN vad har hänt? Inte ett dugg.. Jag har haft värsta veckan i mitt liv. Psykiskt sett bryter jag ihop hela tiden. Att få frågan ”hur går de” gör mig på ännu sämre humör även fast jag innerst inne vet att folk bara vill väl.

Det händer INGENTING... status oförändrat, jag har sammandragningar & förvärkar som kommer & går. Jag sover mindre o mindre för varje natt & jag mår fortfarande illa & har kräkts varje dag denna vecka.

Just nu: sitter jag på min pilatesboll & snurrar & gråter ! Jag har så ont, jag är så trött, & så trött på att vara gravid. Jag vet inte hur många timmar jag lagt åt att googla på ”starta en förlossning”. & resultatet av allt googlande ja ni märker ju att det inte gått så bra.

Vi har iallafall kommit in i ”rätt månad” den månad Vi väntat på i evigheter. Ja för det känns som de ends vi gjort är att vänta! Denna månad blir vi tvåbarnsföräldrar. Ett slut på den tuffaste tiden i mitt liv för hur mycket jag ändå önskat att vara gravid & få ett barn så har detta vart så mycket tuffare än jag någonsin kunnat föreställa mig.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Det är så drygt i slutet. Hoppas det kommer igång snart. 💕💕
nouw.com/sillyme
eschutz
eschutz,
De har tyvärr vart tufft hela tiden !
nouw.com/eschutz
Millasmat
Millasmat,
💕🌸🌺Du är en riktig kämpe.
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,