Värsta natten !

Vad är det för dag? Tisdag? Onsdag? Jag vet knappt vem jag är idag. Igår fick Wille feber, hög feber & allt blev väldigt gnälligt. Hela natten har varit en enda röra. Varje verkligen VARJE halvtimma har han skrikit efter mamma & gråtit. Trotts både Alvedon & Ipren har han inte kommit till ro, antar att den höga febern gjort ont i hela hans lilla kropp. Jag har alltså inte sovit ett dugg inatt & kände för att bara lägga mig ner o gråta när Viktors klocka ringde imorse 5:30..

Wiggo har tur nog ingen feber men kliar på vattkopporna hela tiden. Willes feber har sjunkit lite & han kikar nu på Pettson & Findus. Jag själv är så brutalt trött & fortfarande ångestfylld. Jag hade behövt en nattssömn men dessvärre vart det den värsta natten på länge, väldigt länge. Räknar timmarna tills Viktor kommer hem & ber till alla gudar som finns att snön INTE kommer som den varnat för. Snö innefattar ännu mer jobb för Viktor, jobb han inte kan komma undan.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jennifer
,
Usch vad jobbigt! Era stackare! Hoppas snön håller sig borta iallafall. Vill bara flika in att Ipren inte ska användas vid vattkoppor då det kan orsaka komplikationer. Tänker att det kanske är det Wille är påväg att få, därav febern. Hoppas barnen kryar på sig snabbt och att du får någon klarhet i behandling ❤️