Värna om miljön med grön el

-Inlägg i samarbete med Tranås Energi -

Hur väljer man Energibolag för sitt hus? Vad finns det för olika elbolag? Innan vi skaffade hus var jag noll insatt i dessa olika tjänster man måste ha från olika företag. För oss var det ett självklart val att välja Tranås Energi när vi köpte vårt hus & flyttade in i September 2018. Dels för att vi bor i Tranås & för att dem erbjuder 100% förnybar el & har ett stort miljötänk som en rödtråd genom hela företaget. Det tycker jag är superviktigt att tänka på miljön så gott det bara går. Vi alla måste värna om miljön & vara rädda om den helt enkelt. Vi tar vår el via Tranås Energi men även vår fjärrvärme kommer från dem.

MEN Tranås Energi är inte enbart för oss som bor i Tranås utan även du som inte bor i Tranås kan teckna avtal hos Tranås Energi. Du kan alltså enkelt när som helst välja att byta elbolag & teckna ett avtal hos Tranås Energi . Jag vet att man kan välja mellan att ha låsta eller rörliga priser, du kan även dela upp och köra 50/50 med fast & rörligt. Dom fasta priserna väljer du mellan att binda ditt pris under 1 eller 3 år. Väljer du rörligt pris har du chansen att följa hur marknaden ändas & då ta del av riktigt bra priser. Vi har i dagsläget rörligt pris på vår el & det fungerar superbra! Det finns även möjlighet att välja ett vintersäkrat pris - under vintern går det ju åt lite extra med energi.

Det finns alltså olika möjligheter att välja det som passar en själv bäst. Hur ser din användning ut idag, gör du av med mycket el? eller kanske lite mindre? Är räkningen dyrare på vintern & du inte vill riskera att det blir på tok för högt kanske ett vintersäkrat pris vore något för dig. Vi fick just vår räkaning för "vintermånaderna", det kostar lite & jag tror att vi ska till nästa vinter se till att vi har ett vintersäkrat pris. Kika in hos Tranås Energi, läs mer & ta chansen du också att värna om miljön med grön el!


 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer