Världens godaste rabarber

Sitter just nu ute på altanen & försöker koppla av vilket jag är extremt dålig på att bara koppla av & njuta en sekund när jag inte är fast med att amma eller trösta barn, de är lite de mina dagar annars går ut på. Idag är det fredag & helg vilket vi såklart älskar! Jag har påbörjat mitt första egna trädgårdsland med att plantera världens godaste rabarber. Fick hemleverans med en kasse ”skott” av rabarber från vår förra granne & hyresvärd. Där vi bodde tidigare fanns ett gigantiskt trädgårdsland med supergoda rabarber. Jag kunde lixom inte klara mig utan att få göra rabarberpaj och saft på dessa rabarber så nu hoppas jag att mina små plantor tar sig & vi kan få njuta av ännu en sommar med världens godaste rabarber!

Vi har hunnit med att handla, hämta paket & såklart lekt ute också! Nu börjar tråkigt nog solen gå i moln men det är ändå dags att gå in straxt för att förbereda kvällens mat. Grillat såklart & det ska bli grillspett med kött, paprika, korv, svamp & lök! Till det blir de colesalw & en härlig sallad. Vi har ett grymt gott recept på colesalw med en hemlig ingrediens som gör den till det lilla extra, kanske är ni nyfikna på att ta del av mitt ”hemliga” recept?

Trädgårdslandet innan & efter. Det ska planteras mer & fortsätta hela vägen bort. Jag har inga gröna fingrar men detta ska bli mitt projekt till att lära mig!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer