VARFÖR SKA MAN DRICKA SELLERIJUICE?

Dag två med Sellerijuicen

GODMORGON! Måndag, ny vecka & nya tag. Jag höll på att skriva Tisdag haha, man blir lite vimsig som mammaledig, ja menar alla dagar är ju rätt lika & det mesta flyter ihop lixom. Grabbarna grus & jag är nu ensamna hemma igen när pappan i huset återgått till jobbet efter helgen. Vi lyckades med en liten sovmorgon, det tackar iallafall jag för. Wiggo som jag fick natta om med välling klockan 05 sov vidare till 07 & lika så Wille & jag somnade om efter lite amning & att vi pussat pappan hejdå straxt efter 05.30.

I skrivande stund äter Wiggo frukost/mellis kalla det vad du vill en tallrik med ris skulle ha minsann ha. Om ni enbart ris är gott? Tydligen, han älskar ris av någon anledning. Han är hallfall frisk & det tackar jag verkligen för, hög feber & gnäll är ganska jobbigt för alla parter. Jag startade min morgon med ett glas Sellerijuice, jag har svårt att säga exakt vad det smakar, det luktar typ grönsakssoppa? Ska jag vara ärlig så vet jag inte ens vad man använder selleri till men det kanske är med i soppa?

Varför ska jag då dricka denna juice är det många som frågat. Jo jag ska tala om det för er.

1. Jag har sett så många influensers/youtubers dricka denna juice att jag blev provocerad nog att testa själv.
2. Det ska enligt den här studien ha en antiinflammatorisk effekt & kunna hjälpa mot uppsvälldhet, ibs, förhoppning, hudproblem, & inflammationer i kroppen. - Passar mig extremt bra med andra ord som både har ibs, blir uppsvälld så fort jag äter/dricker & lika lätt blir förstoppad.

Det är väl främst de två anledningarna som jag valt att testa denna trend juice grej. Men så innehåller ju selleri en hel del andra nyttigheter så som Vitamin K, Vitamin C & kalium & magnesium. Bra för hela kroppen med andra ord. Jag behöver en extra boost efter en tuff graviditet & en tuff första tid med infektioner & sjukdomar.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer