Varför kommer inte bebisar med instruktionsböcker ?

Vad vore livet utan lite prövningar, sömnlösa nätter & barnskrik? Jag var nöjd över att nattningen av Wille igår bara tog 50 minuter.. Den lyckan vart inte så långvarig för 30 minuter senare vaknade han ledsen & otröstlig.. Att första uppvaket skulle bli så ”snabbt” knäckte mig redan där & då. Jag är så trött, allt jag vill är att sova. Viktor tog över & fick honom att sova en timma, att den timman skulle bli den ”längsta” sammanhängande sömnen denna natt var de tur att jag där inte visste.. Efter en timma vaknade han igen.. jag testade ALLT men nej de tog en timma att få honom somna, skönt tänkte jag men 30 minuter senare vaknade han igen & de var bara att börja om;

Har han ont i magen? - Nej.. Är han hungrig? Blir han inte mätt på min mjölk? - Svårt att veta men han visar sig nöjd med bröstet..? Har han ont någon annan stans? - Omöjligt att veta..Behöver han ersättning?

Jag försökte med allt.. han somnade tillslut & sov i en halvtimma & sedan var vi tillbaka igen.. Så har vår natt hållt på. Om jag är trött? Svar ja. Om Wille är trött ? Svar ja. Vi två ser ut som två vrak! Som om vi vart på festival i tre veckor. Jag bokade en tid till bvc när jag satt helt förstörd i sängen inatt.. Så om några timmar ska vi dit, ta en vikt & se så han inte tappar i vikt & hoppas dom kan ha några förslag.. Tre veckor med minimalt med sömn & en ledsen bebis tar knäcken på mig men vad vore livet utan lite ”prövningar”..? Om jag känt mig värdelös som mamma innan är det inget mot vad jag gör just nu. Varför kommer inte bebisar med instruktionsböcker? Så man enkelt kan slå upp sidan 18 för att läsa om hur man får dem att sova eller sidan 32 om vad som är fel när dem inte sover & inte vill äta..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer