Vardagslyx & vardagsmys

-Inlägg i samarbete med Hunkemöller -

I veckan fick jag hem ett sånt härligt paket med det snyggaste settet med bh-trosa-morgonrock i en härligt romantisk röd färg men också världens mysigaste myskläder. Visste ni att Hunkemöller inte bara säljer underkläder ? Nej dem har så mycket mer, även gravidunderkläder, pyjamaser anpassade för gravidmagen, träningskläder & kanske dem skönaste sportbh med grymt bra stöd ja dem har så mycket fint även badkläder!


Efter mina två graviditeter & månader av amning så passar ingen bh jag har tråkigt på ett vis men jag får ju då chansen att unna mig nytt något som jag blivit dålig på sen jag fick barn att just unna mig själv nya kläder. Det jag verkligen gillar med Hunkemöllers webbshop är att klickar man in på en produkt så finns det alltid matchande plagg man kan komplettera med under samma sida. Ex jag klickade in på denna BH & där fanns olika modeller av bh:n och passande trosor samt även då kimonon som också kompletterar hela settet. Så smidigt om man direkt vill shoppa kompletta sett. Detta sett var sååå skönt & jag älskar verkligen att det går så smidigt & såklart var allt så skönt !

Du kan välja att shoppa via webben eller ladda ner deras app. Du betalar smidigt med klarna & leveranserna är riktigt snabba. Hunkemöller är en av de största inom underkläder i Europa & säljer enbart produkter som håller hög & god kvallitet & passform. Utbudet av produkter är som sagt stort så det finns något för alla oavsett storlek & form så kommer du hitta något som passar dig perfekt. Tveka inte att höra av dig till Hunkemöller om du har frågor, deras kundservice är riktigt bra, det kan jag själv svara på utifrån mina erfarenheter!


 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer