VÄLKOMMEN TILL KAOSET

Godkväll

kan vi ta en tyst minut, tack. Tystnad, lugn & ro är inget som infunnit sig här hemma idag, tvärt om: kaos. Jag har inte varit så här mentalt trött på länge, helt ärligt om jag vart trött & slut innan har jag nu nått en ny nivå. Så många utbrott vi haft & jag försökt behålla lugnet men jag är bara människa & har skrikit ifrån ett par gånger. Det slår ju tillbaka nu när han ligger & sover för natten, hur jobbigt det är att behöva skrika på sina barn. Han testar alla alla alla gränser som finns gånger tusen just nu. Stundvis känns det som att han letar efter saker att göra mig irriterad för, som han vill bråka. Det tar musten ur mig.

Som grädde på moset har Wille nu i eftermiddag & kväll haft/ har ont i magen & vill helst ligga & tutta nonstopp. Det enda jag kan komma på som kan vara felet är att jag åt en mini delicatoboll "kan innehålla spår utav mjölk" men jag har fått till mig att man ska kunna äta detta ändå men tydligen är Wille så känslig att det inte går.. Idag fick vi tur nog en tid till dietist för Willes & min del, & tid redan den här veckan.

Vi har hallfall tagit oss två promenader runt stan, matat änderna, lekt i lekpark & ätit glass på stan. Man hinner mycket mellan miljoner av utbrott, långa amningsstunder & blöjbyten. Nu ser jag fram emot att få krypa ner i sängen & starta om på nytt imorgon igen.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer