Vad händer med min kropp?

Det värmer i mig när ni frågar hur jag mår, jag har medvetet valt att inte berätta så mycket då jag själv vill tro att det är ganska ointressant att läsa om men när jag får frågan på frågan hur jag mår & hur allt går med läkare, utredningar osv så tänkte jag försöka sammanfatta mig här & nu.

Dem hittade inget allvarligt eller konstigt från senaste röntgen. Allt dom vet är att det är något knas med magsäckens tömning & hantering av mat, det tar ca 20h längre tid än en frisk mage. Jag har en inflammation i början av tarmen vad det beror på vet man inte då detta är återkommande inflammation som jag alltså haft vid tidigare undersökningar förra året & i våras men den har försvunnit en kort stund för att sedan återkomma. Om den har en koppling till magsåren eller inte vet man inte heller & varför jag ens får magsår är också oklart.

Läkarna i Eksjö har valt att ta kontakt med specialister på Sahlgrenska om jag kommer behöva åka dit eller hur utredningen fortsätter vet man först efter jag gjort nästa gastroskopi & röntgen om ca 3 veckor. Jag har fortsatt väldigt ont, mår illa & kräks av smärta. Jag rasar i vikt & min aptit är ganska obefintlig. Summan av det hela så mår min kropp inget vidare. Jag har fått order att inte utsättas för stress under några omständigheter. Jag behöver lugn & ro för att kroppen ska läka. Rutiner & måste lyssna på kroppen helt enkelt. Vi tar allt lite som de kommer & väntar på undersökningar & provsvar för att får nya läkarutlåtande.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Lotta,
Din stackare mår du får må bra snart igen ❤️
blogg.loppi.se/smalandslotta
eschutz
eschutz,
Hoppas de går över med tiden.. Mormor sa alltid att det går över tills du gifter dig, & det gör jag ju snart.. om minder än ett år !
nouw.com/eschutz