Vad gör jag om han måste kissa?!

Tisdag morgon eller vänta förmiddag kanske man säger när klockan är 09:30? Jo men för mig är det förmiddag med tanke på att vi vart vakna i flera timmar. Idag lämnade jag Wiggo på dagis utan blöja! Jag har nog inte berättat det men under förra veckan hade han kalsonger dagtid när vi var hemma o de gick så bra. I helgen testade vi att vara iväg i bara kalsonger också. Aningen pirrigt faktiskt att åka iväg med honom i bara kalsonger vad gör man om man är mitt på stan, eller i bilen & han måste kissa ?! Jag är så ovan vid detta men såklart kul att han börjar bli stor på riktigt.

Han berättade stolt för fröknarna på dagis att han enbart hade kalsonger idag, han är verkligen stolt själv & jag med över honom. Visst har de hänt någon kissolycka o de lär nog hända något på dagis med tills han verkligen lär sig men han har tagit det så bra. Vi som kämpat länge med detta, inget som funkade först tills förra veckan då vi bara bestämde oss.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Någon
,
Men HJÄLP stackars barn vad mager han är ?!?? Ger ni honom ens mat? Han ser ju ut att svälta !!!!!
eschutz
eschutz,
Men självklart får han mat!! Han äter massor hela tiden det går verkligen ingen nöd på honom. Verkligen en onödig kommentar!
nouw.com/eschutz
Rebecca
,
Men herregud vilken kommentar!! ALLA är olika byggda. Har du kanske sett att Wiggos pappa är lång och smal, något Wiggo kan ha ärvt?? Han ser välmående ut och får garanterat ordebtligt med mat att äta!
Josefin
,
Milo blev ju blöjfri på sommaren när vi ofta var iväg så han är van att dra ned brallorna och kissa i en buske/bakom träd😂😂😂 han gör det nu själv ibland med fast vi säger att vi snart är vid toaletten haha, blir nog annat nu när det blir kallare!
eschutz
eschutz,
Smidigt ! Vi försökte i somras men han vägrade ha på kalsonger dock så sprang han en del naken hos farmor o farfar o kissade själv 🙈 svårare när de är kallt o dom har massa kläder men ja tror dom lär sig att känna det tidigare när som behöver gå så de inte blir så panik !
nouw.com/eschutz