VAD GÖR JAG FÖR FEL?!

Återigen morgon, Söndag tror jag? Känner att jag är helt lost när det gäller vad det är för veckodag & datum, vi lever i en bebisbubbla här hemma. Det mesta kretsar kring vår lilla nyfödda & att få vardagen att rulla på helt enkelt. Det tar sin tid att hitta in i nya rutiner.

Jag hade goda förhoppningar inför natten igår då Wille var väldigt nöjd i belåten hela dagen o kvällen. Klarade av att ligga länge själv i sitt babynest eller vad Wiggo kallar för ”lillebrors mys”. När vi väl skulle sova hade jag ammat en hel del innan men tänkte att vi tar lite erästtning efteråt så blir han verkligen nöjd o sover.. Detta var vid klockan 21! När klockan slog 01:30 hade jag fått Wille att somna & gått med på att sova i sin säng. Vad gör jag för fel?! Vänder ut & in på mig själv men han blir inte nöjd till natten & klarar inte av att ligga ”ensam” i mer än 30 sekunder om ens det.

Tre timmar fick jag iallafall tillslut sova, oroligt dock jag har inte vant mig vid att sova utan en gigantisk mage & med en liten liten nyfödd. Men tre timmar är ju iallafall något mot vad jag fått tidigare nätter.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Jennifer
,
Många bebisar vill eller klarar inte att ligga själv då det inte är naturligt för dom. Så du gör inget fel. Tror det tog cirka 6 månader innan vårt barn fixade att sova själv i typ en timme. Fick lära mig att sova med henne på mig samtidigt som hon ammade istället för att lära henne att sova själv! 😊 Hon är 2,5 år nu och sover fortfarande tätt intill mig och har aldrig sovit en hel natt ännu. Det får ta tid ❤️
Millasmat
Millasmat,
Jag håller med ovanstående. Små barn behöver mycket närhet och mår bra av ha mycket närhet hela tiden. Att det går bättre på dagtid kan vara slumpen eller rytmen den hade i magen eller något. Hoppas du i övrigt mår bättre och kan njuta av bebisbubblan ändå.
nouw.com/millasmat
Saynomore
Saynomore,
Du gör inte fel 💜 det är ett naturligt beteende för bebisar. Man brukar säga 9 månader i magen och 9 månader utanpå magen (nära). Min lille sover fortfarande på mig ibland och han är 3 år 💜
nouw.com/saynomore