Vad är det som händer?

Tisdag, soliga Tisdag! Det känns som vår ute med 8 plusgrader & sol men så är det "bara" den 21 Januari så våren är långt borta egentligen men det går inte att undgå att känna vårkänslor i hela kroppen när fåglarna kvittrar & gräset börjar bli grönt, Sverige vad är det som händer?


Vi är just hemkomna efter en liten familje utflykt. Inget avancerat eller så men vi packade in familjen för att åka till Donken för lunch. Det blir ju en liten tripp då närmaste resturang ligger 4 mil bort & tur är väl det annars hade vi nog ätit där oftare. Jag var förberedd på att min mage skulle göra revolt med den typen av mat men peppar peppar så har det gått rätt bra. Wiggo fick nuggets, pommes & äpplen så han blev såklart mycket nöjd. Wille fick nöja sig med klämmis, vatten & majskrokar.

Idag har jag även testat på att bära Wille lite & jag nattade honom nyss för första gången sedan operationen. Det känns ju i magen & ärren men jag måste börja vänja mig att kunna ta honom lite själv men kommer högst troligt inte bära omkring på honom mer än nödvändigt. Han väger trotts allt ett par kilo & jag har fyra operationsår i magen som måste läka.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer