Vad är det för fel?

Vad är det med mig & att få morgonpigga barn? Jag vet inte om det enbart är värmen eller om Wille blivit lika morgonpigg som sin storebror alla redan. Klockan 04 låg Wille o snackade för fullt i sin säng & ville inte somna om, efter mycket bök somnade han tillslut & jag somnade sittandes, då är man trött eller hur? När han sedan vaknade igen efter en halvtimma fick ja nog och gav mig ut på promenad. Det tog en halvtimma innan han somnade för att sedan bara sova en halvtimma, alltså vad gör jag för fel? Dessa halvtimmas naps överallt gör mig tokig. MEN nu så har hela familjen ätit frukost , jag dricker nu kaffe & lyssnar på barnen som leker. Viktor förbereder inför dagens projekt - installera robotgräsklipparen, härligt med ledig dag hela familjen !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Sover han hela nätter nu? 😊
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Nä de gör han inte..
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
Vi hade också extra kämpigt med sömnen mellan 3-4 månader och det är tydligen vanligt och tillhör åldern. Men ni kanske haft kämpigt hela tiden? 😔 Man blir tokig utan sömn, min sover inte hela nätter ännu och han är 3 år och 4 månader men han är sjuk som stör hans sömn 😓
nouw.com/saynomore
eschutz
eschutz,
Man blir verkligen tokig utan sömn.. ja alltså Wille har vela amma typ varannan timme som längst mellan gångerna sen han föddes. Vi har haft enstaka nätter då ja fått sova typ 5h om jag lyckats somna direkt när han somnat. Men att han vela amma så mycket har med hans mp-allergi att göra Då han vela amma mycket för tröst för han haft ont i magen & ju mer han ammat har han ju fått ondare i magen men de kunde ju inte han veta..
nouw.com/eschutz
Saynomore
Saynomore,
Åh jag förstår, det är samma här med att amma som tröst. Vi är starka för våra barn även om man blir lite tokig och tror att man aldrig ska få sova igen 😂😅🙈
nouw.com/saynomore
Nina
,
De 2 stora sov nästan alltid bara 30 minuter per gång tills de började sova 1 gång per dag.. så har inget tiPS tyvärr, fick tipset att dra vagnen/buffa rumpan en stund innan de magiska 30 minuter funkade dock inte.
Tar du de flesta morgonarna även när sambon är hemma?
eschutz
eschutz,
Så jobbigt ! De där med att buffa eller köra vagnen över tröskeln funkar tills man slutar då vaknar han🙈😬 tror han sover extra dåligt nu för de är så varmt dock!
nouw.com/eschutz
eschutz
eschutz,
Är vi båda hemma så brukar viktor ta ansvaret för wiggo på morgonen och jag för wille eftersom jag ammar. Men har vi vart vakna mycket så kan han ta över med wille o ja försöka sova de funkar dock sällan att ja ens lyckas Somba om, Just idag kände jag att jag gärna tog en morgonpromenad ändå innan den värsta värmen!
nouw.com/eschutz