VABB & BRÖLLOPSTANKAR

Äntligen lider denna dag mot sitt slut, har varit vaken sedan 05 imorse då klockan ringde tidigt för jobb - trodde jag ja. Dagen har bestått av labb & lösa x-antal syskonbråk & torkat tårar. Vi har haft mysiga stunder, bråk om att man måste äta mat & inte bara dricka saft & äta russin. Städat upp kaos som ungarna skapat på två röda & letat efter försvunna leksaker under soffan. Mellan varven har jag gjort klart bröllopshemsidan & börjat designa vigselprogramen till kyrkan. Vi lever ju på hoppet om att kunna få genomföra vårt bröllop i juli så planeringen fortsätter även att vi lever i en pandemi som kan tvinga oss att ställa in hela bröllopet. Frågan är om det ens kommer bli av om vi måste ställa in det? För mig finns inte alternativet att vi ska gifta oss ensamma & ha festen senare, det ska ske på riktigt med gäster eller inte alls. Jag har sagt att jag ska gifta mig EN gång & då på riktigt & enligt min dröm annars kan det kvitta. Kommer vi få ställa in hela bröllopet tror jag dessvärre inte att det någonsin kommer ske att vi gifter oss..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Sarah
,

Snälla tänk på alla sjuka istället och alla i vården än att planera ett bröllop !! Att du inte skäms ! Vi lever i en pandemi har du kanske glömt det ?!

eschutz
eschutz,
Jag har absolut inte glömt att vi lever i en pandemi men man kan inte heller sluta leva för det, vi planerar med is i magen & hoppas på att kunna genomföra vårt bröllop ändå att restriktionerna ändras innan det är dags för oss att säga ja i kyrkan. Men vi är såklart medvetna om att det inte kanske kommer gå att genomföra..
nouw.com/eschutz