VAB & BRÖLLOPSPLANERING 

Den här veckan har gått fort men samtidigt långsamt. Förra veckan vid lunch på fredagen ringde förskolan och berättade att Wille fått feber. Febern höll i sig ända till tisdagen. Under månaden vabbade jag & jobbade lite hemifrån. Tisdagen tog Viktor över & vabbade men jag kom hem från jobbet hes som bara den & ont i kroppen. När jag kom hem hade även Wiggo fått feber.. Vaknade upp på onsdagen med knappt någon röst & orkade knappt stå på benen så jag tog över stafettpinnen för vab & blev hemma resten av veckan med barnen.

Först idag Lördag som vi alla mått hyfsat bra, jag har de dock svårt med andningen pga min astma så det gått åt en hel del extra astma medicin denna vecka, det blir alltid så här när jag blir sjuk, det sätter sig alltid på luftrör hals o lungor. Vid senaste mätningen av min lungkapacitet så visade den 60% lungkapacitet vilket förklarar varför ja reagerar på luftens kvalitet, damm är ett stort bekymmer & svårt att undvika i mitt jobb. Reagerar även starkt på dofter & väder, & inte minst just nu all pollen som börjar komma..

När jag ändå bara legat i soffan denna vecka har jag planerat bröllop för fullt vilket är så kul ! Mina tärnor har fått sina klänningar, vi har börjat kolla på ringar, Viktor har köpt sina kläder & vi beställde catering av maten. Tanken var att vi skulle lagat maten själva men nu när vi inte ska hyra tält utan fixat en lokal som kostar oss 0:- kände vi att de är värt att lägga pengar på mat, vi kommer ha nog o styra med ändå på bröllopet!

 xoxoEllen

Gillar