Utredningen läggs ned..

En kvällsuppdatering från soffan denna Måndag. Barnen sover som små grisar i sina sängar sedan ett tag tillbaka. Dem var så så trötta efter en lång dag på dagis med alla kompisar så dem båda somnade vid 18. Jag är ensam hemma då Viktor jobbar fortfarande, förbaskade snö alltså! Har knappt sett röken av min man på evigheter, så less på snön !

Hur mår ni ? Jag har haft ett par dåliga dagar med riktigt ont i magen, svimmade tom av smärta i helgen så idag har jag pratat med min läkare på sjukhuset. Dem kunde ”tyvärr” inte de något fel på röntgen vilket förvisso är bra men hade hellre sett att dem hittat något så dem kunnat ge mig rätt behandling istället så läggs nu allt ner då man inte kan hitta några fel på min mage mer än att jg har förbannat ont.. Lever på det mormor alltid sa ”det går över tills du gifter dig” så nu hoppas jag för allt i världen att pandemin drar åt skogen så jag kan få gifta mig! 180 dagar kvar..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

fruecarlsson
fruecarlsson,

Håller verkligen alla tummar och tår för att din mage blir bättre och att ni kan gifta er som planerat o fira ordentligt!👰🏼🤵🏼‍♂️

nouw.com/fruecarlsson
eschutz
eschutz,
Åh tack <3
nouw.com/eschutz