Utmattad på en helt ny nivå

GODKVÄLL från en trött småbarnsmamma, jag beundrar er som får tvillingar som andra barn, ni som har ännu fler barn & jag beundrar er som är ensamstående. Dessa tre dagar helt ensam hemma från morgon till kväll med en trottsig tvååring & en nyfödd har tagit ut sin rätt. Jag har aldrig , aldrig känt mig så här trött, utmattad & helt urlakad som jag gör just nu.

Idag har varit den tuffaste dagen hittils. Lite halvdåligt med sömn inatt då Wille haft magknip, vilket har hållt i sig hela dagen. Jag har inte kunnat släppa honom ur min famn många sekunder. Han har skrikit i omgångar, Wiggo har sökt min uppmärksamhet hela tiden & testat mina gränser om & om igen. Jag kände ändå att jag behövde ett break från bebisskrik & utbrott så efter lunch tog vi oss ut & ner på stan för att hämta ett paket. Skönt väder men ack så jobbigt att dra vagnen i motvind med extremt låg energi.

Imorgon är det heeeeelg igen, ingen är nog lyckligare än mig över det. Jag kommer kunna ta powernaps med Wille mitt på dagen, UNDERBART<3

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer