URGULLIGA LEKSTUGOR

-Inlägg i samarbete med Polhus -

Bygg ihop barnens drömlekstuga

Har du som jag en dröm sedan barnsben om att bygga en egen lekstuga & få inreda den som ett litet mini drömhus? Då är detta något för dig ! Att som barn få leka i en helt egen lekstuga stimulerar så mycket, bus & kreativitet som barn. Lekstugor från Polhus levereras som byggsatser så du får chansen att briljera med dina snickarkunskaper & visa faamiljen hur en riktig lekstuga ska se ut & låta barnen vara med från början till slut i bygget. Du har möjligheten att med dessa byggsatser på ett kreativt sätt få fram en lekstuga att fylla med barns fantasi & glädje.

Det finns så många olika varianter av lekstugor, små som stora, med verandor, med loft. Wiggo har en gullig vit lekstuga på tomten där han älskar att leka, servera oss mat av olika slag, kika in brevlådan på verandan & jag som mamma älskar att vara med honom & leka där & framförallt se hur hans fantasi bara flödar för är det något oslagbart underbart så är det att se sina barn leka med glädje & fantasi.

Eftersom lekstugorna säljs omålade i högkvalitets trä får du möjligheten att tillsammans med ditt/dina barn måla lekstugan i de färger ni själva önskar. Låt barnen få välja färg på sin lekstuga. Det finns såklart lekstugor i olika prisklasser & just nu är även vissa utvalda lekstugor på kampanjpris - perfekt tillfälle att köpa hem en lekstuga inför sommaren. Som Polhus själva beskriver är byggsatserna "som lego fast för vuxna". En perfekt utmaning & familjeaktivitet att bygga ihop barnens drömlekstuga . Har du tur blir du sedan inbjuden på diverse kafferep & mysstunder i lekstugan & barnens egna hus.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer