Två faser i livet

Två barn, två olika faser i livet. Rutiner som vara krossas & inget som fungerar det är lite så vi har det just nu. Vi har en ständig kamp med Wille att kunna byta blöja, ta på kläder & han verkar hata vagnen. Rutinerna jag haft för hans vila är bara kaos vilket har stressat mig enormt idag. Han blir så gnällig på eftermiddagarna & går inte att hålla vaken som vanligt till 18:30 så vi startar morgonen numera klockan 05..

Wiggo tjatar hål i huvudet på mig detta ord VARFÖR säger han nog 50 gånger i timman minst! Klart han är nyfiken på allt men det kan bli lite mycket. Utöver alla frågor så har han tappat förmågan att leka själv & livet går i kras om han inte får bestämma allt. Ja menar verkligen allt. MEN han har senaste veckan visat en helt ny sida, en omtänksam sida som får mitt hjärta att smälta. Idag när han kom hem från dagis & jag låg i soffan kom han fram till mig:

Jag: Hej älskling
Wiggo: Hur mår du egentligen mamma?
Jag: åh älskling mamma har bara lite ont
Wiggo: Du har ont i magen mamma
Jag: Ja de har jag, får mamma en kram?
Wiggo: Det är ingen fara mamma du mår snart bättre

Alltså jag blev tårögd! Han är tre år & så fin! Så omtänksam. Han märker att mamma inte mår bra. Kramas, pussas & vill att jag ska vara glad.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Fialisa88
Fialisa88,
Skickar positiv energi och styrka! ❤
nouw.com/fialisa88
eschutz
eschutz,