Tusentals kronor åt skogen

Ibland har man verkligen verkligen tur! Idag är en sådan dag då jag hade kunnat bli av med tusenlappar men lyckades ha väldig tur! Som jag skrev innan skulle vi ut på promenad och jag brukar ha en av mina airpods i ena örat under promenad för att jag ofta pratar i telefon med Viktor. Så när vi gått en runda & uträttat ärenden & jag pratat klart med Viktor skulle jag lägga ned min airpod i fodralet MEN inser att jag tappat det.

Panik panik !! Jag gick tillbaka exakt samma väg pratade med de i butikerna jag vart inne i, lämnade mitt namn & nummer ifall dem skulle hitta mina airpods för vi alla vet att airpods inte är så billiga direkt nej nej. Men nästan hemma inser jag att jag inte kommer få tillbaka dem.. MEN där ligger dom mitt i gatan ! Några hundra meter hemifrån. Just vid det stället hade jag tagit upp telefonen för att ta en snap (mobilen låg i samma ficka som fodralet) & där hade jag tappat dem.

Jag hade alltså extrem tur! Någon har dock kört över fodralet så det är lite skadat med dem fungerar & det är huvudsaken samt att jag slapp köpa nya för ett par tusenlappar! Hädan efter kommer jag vara extremt noga med att lägga dem på ett säkert ställe.

Var tvungen att andas ut när vi kom hem, stressade verkligen upp mig över detta. Jag trodde jag hade kastat tusenlappar åt skogen. Testade en ny proteinbar & såklart en coca-cola zero vanilj! Barnen levde loppan såklart så det vart inte mycket nedvarvning.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

aaphoto
aaphoto,
ibland ska man ha tur 😃
nouw.com/aaphoto
oliveja
oliveja,
Skönt att du hittade dem, hatar den där känslan! Och nya barebellsbaren, SÅ GOD! Tycker den påminner om dumle🤩
nouw.com/oliveja
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt