Tror ni på liv efter det döda?

Vilken natt, en totalt värdelös sömnlös natt. Jag gick & la mig straxt efter 20 igår kväll men somnade inte förens klockan hade slagit 02.. Igår kväll fick jag så ont i magen, jag låg i fosterställning i soffan & grät så jag tog morfinet som jag fått & kröp ner i sängen. Jag hann dock aldrig somna innan morfinet slutat verka, det gav inte heller sån stor verkan då jag inte kunde somna av smärtan som kvarstod, migrän & osköna kuddar.

Istället låg jag & funderade på livet efter det att man dör. Det hände nämligen en grej här hemma igår. Jag hade mormor i tankarna flera gånger under dagen. När jag tände änglaspelet, när jag fixade med blommorna jag köpt & sen igår kväll när jag gick förbi badrumsdörren som plötsligt skjuts upp. Jag bara kände att mormor är här. Det är en känsla jag känt många gånger & händelser som uppstått som gjort att jag verkligen tror på att dem som en gång vi haft omkring oss alltid stannar här även när dem dör.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Absolut. Jag är kristen och är helt övertygad om det.
nouw.com/carolinalarsson
eschutz
eschutz,
Jag är inte kristen men övertygad ändå 😊
nouw.com/eschutz
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Nej tyvärr inte tror jag på något liv efter döden
nouw.com/stenhagenbettan
eschutz
eschutz,
Varför inte ?
nouw.com/eschutz
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Av många orsaker. Dels har jag varit närvarande när många liv tagit slut. OM det funnits ett liv efter detta borde min lillebror Mats gjort sig tillkänna på Något sätt. Livet är här och nu direktsändning
nouw.com/stenhagenbettan
eschutz
eschutz,
Jag har också vart med när många liv tagit slut i o med mitt yrke. tror dock inte att alla ens vill göra sig till känna men att alla finns där. I mitt jobb har jag dessutom vart med om så många händelser där både jag och andra kollegor vart övertygade om samma saker när vi hört/sett saker som bara kan förklaras med liv från dem döda.
nouw.com/eschutz
Virresblogg
Virresblogg,
Jag tror på det. För när min farmor dog för 4 år sen så händer saker som jag inte kan förklara. Jag vaknar av att någon tog tag i min stortå och ingen var i närheten. Sen så har hört steg hemma hos oss och hör att någon drar ner handtaget på dörr och sen att någon in i rummet men ingen där. 😉
nouw.com/virresblogg
eschutz
eschutz,
Spännande !
nouw.com/eschutz