Tropical babybottle

-sponsrat inlägg av Twistshake-

Den är här!! Snyggaste nyheten från Twistshake - Nappflaskan i rostfritt stål med grymt snygga prints. WOW! Säger jag bara!! Flaskan är med antikolik precis som alla andra flaskor från TS. Du kan alltså använda samma nappar till dessa rostfria flaskor som till de vanliga i plast. Det går även utmärkt att använda deras spoutnappar & straw teat nappar dvs spoutliknande nappen med sugrör för ex smoothie (nappar likt en pipmugg som inte läcker).

Fördelen med en flaska i rostfritt är att den håller vätska varm eller kall mycket bättre än en flaska i plast & framförallt är den mycket mer hållbar än en flaska i plast. Den finns såklart i olika storlekar också 200ml,260ml & 330ml. Hur snygga är dem inte ? Vilken är din favorit? Min favorit är jordgubbarna men dessa två flaskor valde pappan i huset. Min fråga är väl kan man spara på flaskor fast man inte har barn som dricker i flaska? Kan ju tänka mig att ha dessa på en hylla i köket som prydnad lixom haha.

Kika in de nya flaskorna här & gör som jag matcha med klämmispåsar i samma prints. Sommarens picknicks kommer ju bli sååå finare med dessa fyllda av godsaker!

Ange koden ellenschutz för att få hela 20% rabatt på er beställning hos Twistshake

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer