TRE DYGN UTAN SÖMN

Tidigare idag hade vi alltså återbesök på BB, den vanliga kontrollen som görs på alla nyfödda efter det tredje dygnet, lite tråkigt att behöva ”åka tillbaka” vi har ju ett par mil till förlossningen/bb men det är ju något som måste göras. Vi var ute i god tid & kanske tur det då det skedde en liten olycka vid skötbordet utanför BB när Wille kissade ner sin body & jag helt kommit ifrån detta med skötväskans innehåll så hade jag inget ombyte med! Men det löste sig, vi fick låna kläder från BB under tiden som dem torkade Willes nerkissade kläder.

Barnmorskan som förlöste Wille jobbade på BB idag & tog emot oss för att göra hörseltest, pku-prov & prata lite med oss innan doktorn kom för att undersöka Wille. Vid kontrollen innan vi skulle åka hem ville inte Wille öppna ögonen & det var han inte så glad i idag heller därför tog det lite tid när vi fick sitta o vänta en stund på att han gick med på att öppna ögonen. Annars var allt bra. Han hade tappat endel i vikt dock vilket ger oss svar på varför han velat amma konstant - att jag inte haft ordentligt med mjölk & han därför inte blir nöjd. Imorse gav jag honom ersättning för att jag är helt förstörd efter tre dygn utan sömn.

I råd från barnmorskan Kommer jag ändå fortsätta amma och till främst natten kunna ge lite ersättning för att vi ska få sova lite både Wille & jag. Sedan ska vi ta en extra viktkontroll efter helgen igen. Barnmorskan tog också ett prov för gulsot då Wille börjat bli lite gul men långt ifrån så gul som Wiggo var, vi håller nu tummarna att dem inte ringer oss tillbaka igen för att behöva sola..

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Zheeva
Zheeva,
Så liten! 🥰 man glömmer hur små dem en gång var
nouw.com/zheeva