Tråkigt besked & en morgonkonversation

Godmorgon Onsdag

Onsdags morgon dagen till ära. Gårdagens uppdatering uteblev & jag ber så mycket om ursäkt men livet kom emellan helt enkelt. Jag fick ett besked som fick mig att bara vilja vara med mina barn. Ta en kvällspromenad & rensa huvudet & gråta ut. Livet är bra orättvist, det är allt jag har att säga.

Idag försöker vi ta nya tag helt enkelt. Jag blev väckt 5:45 av Wiggo som kastade en kudde på mig & vår konversation löd så här:

Wiggo: mammaaaa vad gör du?
Jag: Mamma sover
Wiggo: Nej mamma du är vaken mamma!
Jag: Ja du väckte ju mamma
Wiggo: Mamma det är inte natten ute
Jag: Nej mamma vet
Wiggo: Mammaaa
Jag: Ja älskling vad är det?
Wiggo: Mamma du vill sova
Jag: Ja mamma vill sova varför sover inte du?
Wiggo: De är tråkigt att sova mamma

Just nu försöker jag vakna till med återigen en stor kopp kaffe som gör att magen värker. Har ni andra tips på hur man kan vakna till utan att magen ska ta stryk? Jag vill inte ta koffeintabletter. Skönaste hade vart att starta dagen med en morgonpromenad men jag är ju ensam med två kids varav den minsta måste ammas & vi är helt enkelt inte redo att ge oss ut det första vi gör när vi vaknar. Idag är det dagis för Wiggo innan han & vi alla tar helg tillsammans då pappan i huset är långledig ! Det gjorde nog mig gladast av att få pappa Viktor hemma i två extra dagar. Wille har fortfarande feber men är tur nog rätt nöjd med livet ändå trotts att han är varm som en liten kamin.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

amanddafelicia
amanddafelicia,
lider Själv av kraftig magkatarr som kommer och går och kaffe är ett måste och jag brukar tycka det känns lite bättre i magen (det förvärras iallafall inte) när jag dricker kaffet kallt 😂 kanske kan iskaffe vara något för dig?
nouw.com/amanddafelicia
eschutz
eschutz,
Usch ja de är hemskt ! Alltså jag har väldigt svårt o tro att jag skulle gilla iskaffe då jag verkligen inte klarar av mjölk eller känslan av mjölk .. men nu ska ja ju äta allt mjölkfritt så jag har köpt hem havremjölk o tänkte testa islf. !
nouw.com/eschutz
Millasmat
Millasmat,
En kur med omeprazol? Det är verkligen full fart att ha hand om två barn. 😅😅
nouw.com/millasmat
eschutz
eschutz,
Jag har ju käkat omeprszol sedan v10 typ i graviditeten då ka började få magkatarr.. 😬
nouw.com/eschutz
Millasmat
Millasmat,
Ajdå frågan är om du kan öka på dosen. Jag hoppas du får må lite bättre framöver.
nouw.com/millasmat