Tråkigt besked & en morgonkonversation

Godmorgon Onsdag

Onsdags morgon dagen till ära. Gårdagens uppdatering uteblev & jag ber så mycket om ursäkt men livet kom emellan helt enkelt. Jag fick ett besked som fick mig att bara vilja vara med mina barn. Ta en kvällspromenad & rensa huvudet & gråta ut. Livet är bra orättvist, det är allt jag har att säga.

Idag försöker vi ta nya tag helt enkelt. Jag blev väckt 5:45 av Wiggo som kastade en kudde på mig & vår konversation löd så här:

Wiggo: mammaaaa vad gör du?
Jag: Mamma sover
Wiggo: Nej mamma du är vaken mamma!
Jag: Ja du väckte ju mamma
Wiggo: Mamma det är inte natten ute
Jag: Nej mamma vet
Wiggo: Mammaaa
Jag: Ja älskling vad är det?
Wiggo: Mamma du vill sova
Jag: Ja mamma vill sova varför sover inte du?
Wiggo: De är tråkigt att sova mamma

Just nu försöker jag vakna till med återigen en stor kopp kaffe som gör att magen värker. Har ni andra tips på hur man kan vakna till utan att magen ska ta stryk? Jag vill inte ta koffeintabletter. Skönaste hade vart att starta dagen med en morgonpromenad men jag är ju ensam med två kids varav den minsta måste ammas & vi är helt enkelt inte redo att ge oss ut det första vi gör när vi vaknar. Idag är det dagis för Wiggo innan han & vi alla tar helg tillsammans då pappan i huset är långledig ! Det gjorde nog mig gladast av att få pappa Viktor hemma i två extra dagar. Wille har fortfarande feber men är tur nog rätt nöjd med livet ändå trotts att han är varm som en liten kamin.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer