Torsdagsstatus

Godmorgon Torsdag! Vi är uppe före tuppen såklart, här hemma har vi morgonpigga barn & trötta föräldrar. Igår morse var min sovmorgon men som alltid blev jag väckt av barnen ”mamma ska du inte vakna snart”?! Jag hade även ett snabbt besök på sjukhuset igår morse med provtagning inför återbesöket på Kirurgen på Måndag. Hoppas verkligen dem har någon lösning på vidare behandling för min mage, igår kräktes jag av smärta igen efter att ha ätit..

Idag väntar jag lite paket, dels ansiktscremer som jag i ren panik beställde i förrgår, tveksam om de hjälper mot rynkor & mörka ringar men helt klart värt ett försök. Tack för alla tips ni gav mig! Bästa paketet jag väntar är bröllopsklänningar!!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Först måste jag säga! Vilken underbar bild.
Vad har hänt med din mage?
Vilka härliga ungar du har <3
nouw.com/moayrvelid
eschutz
eschutz,
Tack 😊 Jag har vart sjuk & haft extremt svåra magsår som man i början av året trodde var cancer så jag har fått operera bort halva min magsäck. Nu när vi trodde jag var frisk & jag började må bra kom det nya magsår igen trotts högsta doserna av medicin som man inte ska få magsår av. Ingen vet varför jag får magsår & varför dom aldrig läker. Dem hittar ingen cancer men heller ingen orsak till att jag får nya magsår & smärtor..
nouw.com/eschutz
MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Usch det låter absolut inte kul :/ Kyra på dig 😊
nouw.com/moayrvelid