Tillbaka på ruta ett - allt är kaos!

Godmorgon, Godförmiddag Godkväll? Jag vet helt ärligt knappt vad det är för dag eller tid på dygnet just nu. Jag är så trött så trött. Det här med sömn och vila är bara kaos här hemma just nu. Wille har blivit krånglig att natta, han ligger absolut inte stilla längre, sover på mage, tappar ständigt nappen, vilar dåligt & med dålig vila kommer störd nattsömn med nattskräck - uppvak nästan varje timma hela natten igenom.. Just nu är vi tillbaka på ruta ett igen.

Wiggo har blivit mörkrädd igen & vill inte somna på kvällen. När han vaknar på natten går han upp & tänder i taket för han ser monster, det hjälper alltså inte med två nattlampor som lyser hela natten. Att allt kunde bli så här knas av att vi ställt om klockan en timma.. Annars går det bra med att ha Wille i eget rum förutom den lilla detaljen att jag tycker det är jobbigt att gå upp på nätterna igenom hallen & till hans rum. Det var så smidigt när han sov hos oss men den tiden är förbi.

Men men, Wille vilar nu äntligen, Wiggo kikar på Paw Patrol för femtioelfte gången idag & vi har redan hunnit med tvätt, städ, frukost x2, & lite pyssel. Vad vi gör resten av dagen är rätt oklart men det blir nog en lugn dag hemma. Vad har ni för Onsdagsplaner för visst är det Onsdag idag?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer