Testa dina brister

I samarbete med Quicktest

Är du som jag, vill ha koll på kroppens värden, känner du kanske dig extra trött, orkeslös men vill gärna ha lite "kött på benen" innan du ringer vårdcentralen. Jag har sedan en lång tid tillbaka haft järnbrist & lite andra brister i kroppen. Nu har det gått ett tag sedan jag fick järn intravenöst & jag har nu börjat känna mig svag & orkeslös igen. Jag vill gärna ha lite "kött på benen" innan jag kontaktar vården igen för vidare utredning då jag senast fick tjata mig till prover. Jag beställde hem"lilla hälsokollen" från Quicktest för att se hur kroppens nivåer av järn, d-vitamin & sköldkörteln låg till.

Dessa tester är enkla att använda, du får med en beskrivning & allt du behöver till själva testet. Med ett stick i fingret & en pipett att få blodet till testet så har du ditt resultat snabbt inom några minuter. Jag gjorde alltså tre tester & fick mina svar omgående. Jag fick svart på vitt att jag har järnbrist igen vilket jag väntade mig, jag känner min kropp vid detta läge. Jag hade annars bra nivåer av d-vitamin & sköldkörteln.

Jag kan verkligen rekommendera er att testa er själva om ni känner något knas i kroppen eller bara är allmänt nyfikna på hur kroppen mår. Jag funderar på att beställa hem fler tester, bland annat test för att kolla glutenintolerans. Jag har tagit såna prover på sjukhuset innan men det är några år sedan & nu blir hela min kropp blir knas när jag äter gluten. Du hittar alla tester HÄR (finns blandannat prover för, glutenintolerans, covid-19, diabetes, sköldkörteln, magsår, järnbrist & klimakteriet)

Koden ELLEN15 ger er 15% rabatt på alla tester hos Quicktest

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer