TAPPAT RÄKNINGEN

Alltså dessa dagar.. Väntans tider ”när är det dags?” Alla frågar men ingen får ett svar. Klockan är efter midnatt, molvärken håller i sig men mer då? Nä.. Omöjöigt att sova jag som ändå sovit bra i några nätter kan inte ens somna nu..

På något sätt känns det som om jag har tappat räkningen lite som om vi gått över tiden & man inte längre räknar vart man befinner sig i graviditeten. Egentligen har vi ju inte alls gått över tiden fast de känns som så med tanke på att jag verkligen trodde det var dags tidigare i veckan. Precis som Viktor sa igår när han kom hem & jag var som ”vanligt” piggare till o med än på länge ”Inte kan man tro att vi åkte in i måndags och trodde vi skulle föda..”

Nej nej verkligen inte & aningen frustrerande också att man kan gå från att ha 3-4 värkar på 10 minuter i över ett dygn nästan två tillslut tills att allt är bara helt lugnt ! Jag förstår inte ? Vad är det för fel på min kropp? Varför inte bara starta på riktigt ?! Vi befinner oss ändå i vecka 39, slemproppen har gått, jag är öppen 3cm, KOM UT rackarns lilla bebis! Han har några dagar på sig till innan vi har den där inbokade igångsättningen men jag önskar ju att han kunde komma av sig självt. & hinnsvepningen jag fick i Tisdags trodde jag verkligen skulle göra nytta eftersom den skapade såna smärtor efteråt.. Men NOPE! Inget som funkar för att locka ut denna lilla busbebis till andra sidan!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer