Tankspridd & förvirrad

Efter vår mysiga förmiddag igår tog vi oss en vila innan vi förberedde för en myskväll med bästa vänner! Jag åkte ner till affären för att handla inför kvällen & det jag glömde sist. Jag gick runt som en förvirrad själ inne på Coop. Jag VISSTE att jag skulle ha potatis som är det första man ser när man kommer in på Coop men det glömde jag. Glömde även mjöl & ris som också är i början av butiken. Tur nog kom jag på detta innan jag tog mig till kassan. Det sista plockade jag en påse godis, höll på att ta helt fel korg dvs någon annans korg. Hur tankspridd får man vara? Det slutar dock inte där. Jag glömde hälften av det vi skulle ha till kvällen ändå. Så när jag kom till bilen fick jag gå in igen, ta en ny korg & handla igen. Tjejen i kassan skrattade lite åt mig & jag kände mig som den mest förvirrade. Jag lyckades ändå glömma saker till kvällens mys ändå & nu när jag tänker på det så glömde jag också att åka & tanka bilen .. Vem är jag ens ?!

Vi fick iallafall en mysig kväll. Grabbarna bus busade tills de slocknades vi åt massa gott & umgicks. Idag var det min tur att ta morgonen med barnen, jag väljer ALLTID fel dag, jag tog sovmorgon igår & då sov båda barnen till 07.. idag valde dem att vakna 05. Tack till mig själv! En kopp kaffe nu sen ska jag grädda en plåt med nattjästa frallor, dem är magiska !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Beccxans
Beccxans,
Godmorgon! Vissa dagar är man bara såsär förvirrad, känner igen mig själv i det du skriver 😂. Jag brukar skylla på att jag har småbarnsförälderhjärna, det blir lite mycket ibland och då glömmer man annat.
Hoppas ni får en fin Söndag, nybakta frallor låter ljuvligt. 💞
nouw.com/beccxans
eschutz
eschutz,
Haha åh ja är förvirrad varje dag känns de som 😂
nouw.com/eschutz
bolmgren
bolmgren,
Det var ju lite kul att det var just min korg 😉
nouw.com/bolmgren