”Tänker inte söka sjukvård”

Tack för er omtanke ang mina smärtor igår, jag har haft ont hela natten & därav sovit väldigt dåligt men det känns bättre nu. Egentligen är det inget konstigt att jag har smärtor kring ägglossning & mens vilket jag tror detta handlade om igår. Jag har haft ännu värre smärtor vid dessa tider i månaden sedan jag fick barn & det enda jag fått ”hjälp” med av vården är att byta preventivmedel till tabletter med hormoner vilket inte fungerar för mig så i dagsläget tänker jag inte söka vård, jag avvaktar tills jag inte kan hantera det längre.

HÄRLIGA FREDAG! Godmorgon hörrni!
Solen skiner & vi är redo att starta dagen, barnen har ätit frukost på språng för ja den har inte ro i sina små kroppar att sitta stilla nej speciellt inte på morgonen. Vad vi gör av denna dagen återstår att se, men en tur ut ska vi nog ta oss, det behövs för att ”rasta barnen” men först ska vi tydligen kolla på julfiranden på youtube mitt i sommaren, så peppigt!

Igår fikade vi på stan med barnens Farmor som fyllde år. Barnen var mycket nöjda över glass & Festis som ni ser. Imorgon ska vi fortsätta fira farmors födelsedag med resturang besök! Hur ser era planer ut för helgen?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer