Tacksam för vården jag får men nu är jag trött på detta..

Soliga underbara Onsdag. Lillördag dessutom & jag känner även idag våren i mig. Lite tidigt med tanke på dagens datum, 22 Januari. Jag startade morgonen med ett besök på sjukhuset för att lämna massa prover. Dels prover som läkaren ville kolla upp efter operationen bland annat mina lever värden som inte var bra men också prover efter gastroskopin i min utredning kring mina magsår & onda mage.

Det finns fortfarande misstankar om andra bakomliggande sjukdomar & då krävdes det fler prover i utredningen. Har även fått veta nu på morgonen att jag kommer få göra om båda skopa undersökningarna igen. Tacksam för den vård, hjälp & noggrannhet som läkarna har men jag börjar bli trött på dessa undersökningar nu också, men ska jag må bra & få den vård som krävs så behövs det ju.


Just nu vilar Wille men om en stund kommer våra kompisar hit, äntligen ska smågrabbarna få leka lite, det var senast på nyår vi sågs så det ska bli kul ! Påväg hem från sjukhuset köpte jag med min tulpaner, älskar vita tulpaner tillsammans med eucalyptus, sååå fint ! Vad gör ni idag ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer