Ta dina hemmakock kunskaper till en ny nivå

Innehåller affiliate-länkar

Inlägg i samarbete med:

Har du hört talas om en Gräddisfon förut ? Det hade inte jag först men blev helt såld när jag fick höra talas om hur enkelt man får vispad fluffig grädde med en Sifon, hur man smidigt kan göra fluffigt chokladmousse på nolltid. Häll grädde i din Sifon, med hjälp av patroner fyllda med dikväveoxid även kallat för lustgas. Denna gas omvandlar grädden till vispad fluffig grädde på få sekunder. Få vispad grädde till pannkakorna på ett exklusivt sätt genom att bara hälla grädden i Sifonen, ladda med en patron & tryck, vipps så kommer du få den fluffigaste grädden någonsin.


Vill du imponera på gästerna & bjuda på en fluffig bearnaisesås till det perfekt grillade köttet nu i sommar, ja men då kan du använda en Gräddisfon & få en fluffig härligt god sås också. Fortsätt sedan att imponera på gästerna med en chokladmousse med hallonfluff gjort i en Gräddisfon. Möjligheterna är många & det är bara din fantasi som sätter gränser helt enkelt. Tänk vad dina gäster kommer bli imponerade när du serverar en fluffig sås till maten & ett härligt krämigt luftigt chokladmousse till dessert. Ta ett nytt steg i karriären som hemmakock & införskaffa en Gräddisfon, du kommer inte att ångra dig.


Hos Vinshoppen finns det många olika Gräddisfoner att välja mellan, allt från svarta, gråa, vita, röda osv. Även storlekarna varierar beroende på vad du vill göra, hur mycket fluff du vill komma åt, En Gräddisfon på 0,5L ser ni här ovan till vänster & e Gräddisfon på 0,25L ser ni till höger (finns även i 1L storlek). En patron räcker till 0,5L vätska. Du kan som jag nämnde göra varma såser i din gräddisfon genom att hålla Sifonen i ett varmt vattenbad håller den värmen då den är gjord av rostfritt aluminium. Du kan också välja att köpa till olika munstycken så du får olika former på det du sprutar ut från Gräddisfonen samt olika essenser för att smaksätta vanlig vispgrädde, allt detta finns hos Vinshoppen.se

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer